Monday, February 4, 2008

Răspuns (bun şi rău)

Astăzi dimineaţă la 9 m-a sunat Younes şi m-a întrebat

Ce faci?
Am răspuns cu sinceritate "Bine", şi nu am fost departe de adevăr...

Apoi Younes m-a întrebat

Unde eşti?
Şi eu i-am răspuns foarte convins de ceea ce spun, foarte convis că mă aflu unde trebuie, foarte convins că spun adevărul "În pat".

Asta fost greşeala mea. trebuia să răspund "În sală. Aştept subiectele"

O simplă greşeală. Suficientă, însă, să mă trimită în restanţe. Şi era examenul care, odată luat ar fi echivalat cu ungerea mea ca profesor.

P.S. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în ultimile zile, pe cale blogosferică.

12 comments:

Anonymous said...

Urat moment. :( Vezi...de asta imi place mie sa am examenele dupamasa spre seara. Asa sigur nu le ratez. :P Chiar azi am unul la 18. :D

YukiAme said...

ce examen era?

miclowan said...

Baftă Paula
Yukiame, Consiliere psihopedagogică

YukiAme said...

tare, am si eu nevoie de asa ceva :D

miclowan said...

nu ai făcut modulul pedagogic? :-o

puisorul cufurit said...

Ma Gabi, am facut asa in anul I... Nu in IV... :)) Eh, lasa ca pana la urma o sa se rezolve, partea buna e ca o sa ai ce povesti nepotilor... Apropo, ce faceti voi la consiliere psihopedagogica? Ce treaba are cu ungerea ca profesor? Ca am avut si noi materia asta, chiar acum, in semestrul care tocmai s-a incheiat, dar invatam despre persoane cu deficiente...

YukiAme said...

l-am facut, ca altfel nu aveam cum sa predau, dar n-am facut consiliere psihopedagogica; am facut psihologie, pedagogie si metodica.( an 1,2 si 3)

Anonymous said...

Foarte, foarte funny! M-am prapadit de ris:))

Lyna said...

sorry to hear that :( .. eh .. it will be fine .

younes said...

bine ca nu ai venit, oricum toata lumea era pe dinafara...noroc de natalia:)

Anonymous said...

:)) Super tare raspuns. Imi pare rau insa ca ai restanta acum. Dar in fiecare rau e si un bine. Eu astept sa vad binele. :)

che said...

ma bucur ca nu-s singuru'. de unde sa stiu ca am teza luni dimineata la 8? chiar daca as fi stiut, nu cred ca as fi ajuns la timp oricum. sa stai sg in prima banca nu-i locul cel mai bun loc de copiat, si de invatat la info... dar e bine, m am scos, cu 2, m am mai laudat o data, si nici macar nu i ceva deosebit, pt mine. bafta la restanta! poate faci un club la inceputul anului, restantele picate sa fie platite de mai multi, acum ma gandesc la viitorul meu.