Friday, November 16, 2007

Aniversare

Ieri s-au împlinit 3 ani de la deschiderea Cafenelei Sage (şi ceainărie de altfel) din clădirea Bibliotecii Central Universitare din Iaşi.
Deşi de vreo jumătate de an, de când este un local dedicat exclusiv nefumătorilor, îl frecventez ceva mai rar, Sage e încă unul din localurile mele preferate din Iaşi.
Recomand oricui trece pe acolo o ciocolata cu rom, un nectar de la Orhei, un ceai de iasomnie şi bineînţeles un Irish Kiss.

3 comments:

younes said...

tradatorule!!!
:))
macar ai avut bunul simt ca dupa ce te-am refuzat prima oara sa nu mai insisti cu invitatia de a merge in sage, si te-ai dus a 2 a zi, cand sage avea 3 ani si o zi.
tin sa precizez neaparat ca am fost "sagist", am participat la primele 2 aniversari, as putea spune ca sage a crescut sub ochii mei, si probabil am facut in anul 2005 cea mai mare vanzare de ceai -Warm Spiced Tea...e pe bune.
acum insa simt acolo un mediu total ostil fata de cei care fumeaza...
ah, in barul meu o sa fie acces doar pt fumatori.asa ca daca vreti sa imi frecventati barul apucati-va de fumat!!!
zbye.

Anonymous said...

tradatorule!!!
:))
ma bucur macar ca ai avut bunul simt de nu ma invita din nou in Sage,asta dupa ce ti-am refuzat categoric invitatia..si te-ai dus fara mine a doua zi, cand Sage avea deja 3 ani si o zi..
Mai e chelnerita aia blonda??
tin neaparat sa zic ca am fost un "sagist" adevarat, am asistat la primele 2 aniversari Sage, pot spune chiar ca Sage a crescut sub ochii mei...am facut probabil cea mai mare vanzare pe anul 2005 la ceaiul Warm Spiced Tea (e cu scortisoara si indulcit cu miere, mai tarziu am aflat ca tre sa platesti separat pt miere..asta e jaf!!!!)
ok, asta a fost pana ca Sage sa duca politica discriminatorie impotriva fumatorilor, chiar de erau ei de-ai casei.ma rog, si cand ma gandesc ca am ciocnit de 2 ori sampanie cu patronul.
in barul meu o sa se fumeze
bye
p.s. a ajuns comentariul cat blogul;deci e comentariul prea lung sau blogul prea scurt?

miclowan said...

am scris eu mult prea putin, ar fi trebuit sa pomenensc si eu de perdele