Tuesday, March 25, 2008

Dilemă

Întrucât ieri am pierdut ocazia de a mă fotografia pentru album...am luat decizia să trimit totuşi o fotografie cu mine...şi m-am oprit la aceste 2 footgrafii.
Amândouă sunt făîcute în perioada petrecută la marketing. Amândouă sunt făcute după nopţi de proiecte, Amândouă mă surprind obosit.

De fapt amândouă sunt făcute în aceiaşi seară şi distanţa dintre ele poate fi măsurată doar în bere. Eu personal înclin pentru cea cu mai mult roşu.

11 comments:

Anonymous said...

Eu as alege-o pe cea cu mai mult rosu. Pentru ca pare mai vesela, desi, fara doar si poate, cea de-a doua simbolizeaza mult mai exact adevarata fateta a marketingului. :))

alex said...

tot pe cea colorata frumos as alege-o si eu. daca nu pentru altceva, atunci macar pentru diversitate :)

Anonymous said...

In a doua pari obosit rau... :-s

Anonymous said...

daca asa vrei sa fii tinut minte, mai bine fa un colaj din amandoua ;)

miclowan said...

:)) nu ştiu mă gândeam să mai păstrez "din mine" şi pentru banchet ;))

Anonymous said...

banchetul la care nu vii? :D

miclowan said...

cum nu vin la banchet :-o...sunt la zi cu plăţile

Anonymous said...

perfect :D

younes said...

hm...ma bucur totusi sa vad ca marketingul nu te-a afectat atat de mult.daca era sa faci parte din "trupa indoctrinatilor" sigur ai fi postat un sistem de vot online pentru a te decide asupra pozei din album; apoi ai fi apelat probabil la un focus grup, urmand ca in final, pentru a fi si mai sigur de decizia finala ai fi aplicat macar 120 de chestionare prin iasi..ah, era sa uit-ai fi obtinut probabil o distributie normala pe care sa o poti prelucra in Biblia sectei de la marketing:Programul SPSS.
stiu ca am fost sadic, insa dupa cum tu ai spus "e o trasatura de famile"-ce sa fac, eu ma lupt cu ea zi de zi,asta ca sa citez pe altcineva-minte luminata.:))
in incheiere iti amintesc ca tre sa dau o cafea in clubul presei.

Simona said...

imi place prima pentru ca esti vesel! in a 2-a pari trist :-s

Lyna said...

cea cu rosu iti pune in evidenta ... caracterul pasional ... iar cea cu berea e reclama :-" .