Wednesday, March 5, 2008

Plan nou

Îmi iau un bilet de la CFR Inter Rail Global, care e vreo 255.55 de euro şi timp de o lună mă plimb cu trenul prin toată Europa, am să ajung după acasă jegos şi nespălat, dar mai contează?

Later edit: Vlad zice, şi eu sunt de acord, să umplem rucsacurile cu conserve, roşii şi parizer să mâncăm prin sălile de aşteptare şi prin compartimente,...să ducem România cu noi

8 comments:

Anonymous said...

Eu n-am planuri asa marete. Azi mi-am ridicat cupoanele pt clasica reducere de 50% de la secretariat. :)

che said...

nu i rau, as fi mers si eu daca nu aveam planorism, parinti, lipsa de bani si multe altele. daca te razgandesti si, atat.

che said...
This comment has been removed by the author.
Simona said...

:))):)):))
ca tot e campania: "Raman roman in Europa"

Lavinush said...

daca nu iei slana cu ceapa nu esti roman, bre :)

Anonymous said...

AAAAAAAAAAA!!! Vreau si eu!!! Dar nu am ca sursa de venit decat buzunarul parintilor... :(( Deci nu pot sa dispun de asa o suma cand vreau eu. Plus cheltuiala... :(( Intru in depresie. Dar tot exista o parte buna, o sa te am ca ghid cand intru pe salariu. :D

Lyna said...

:)) te sustin ...

Anonymous said...

Am citit postul tau intr-o seara (joi) aproape de culcare, apoi toata noaptea am visat ca ma plimbam cu TGV-ul prin Europa, o senzatie superba, de usuratate si incantare si libertate, astfel incat a doua zi dimineata cand a sunat ceasul sa ma duc la scoala, l-am inchis si mi-am reluat visul pana la 13.00 :D. In concluzie: terapie prin posturile lui miclowan, scapi de insomnie dar te lasi de scoala.