Tuesday, March 4, 2008

super

de abia astept sa profesez

as zice ca e chiar terifiant

recunosc primul filmuleţ este mult prea lung, dar oferă o imagine destul de clară
asupra a ceea ce se întâmplă când statul preia controlul, în plus dacă mă năşteam pe acolo acum aş fi avut un blog şi mai anagramat decât acesta, deci I L Romania?

al doilea filmuleţ ne demonstrează că în viaţă trebuie să existe limite, întrebările nu trebuie să fie niciodată exagerate, ce vină are săraca fată că ştia doar discursul cu Vreau să fac lumea un loc mai bun?



asa o fata m-ar face mandru



fata asta serveşte ca model adolescentelor presupun?

7 comments:

moldovan, student la FSS said...

imi dau lacrimile
e perfecta

Lyna said...

m-am uitat la ambele... si in romania e la fel numai ca la noi inca e mentalitatea ca notele mari inseamna totul in viata . so mai e o sansa sa n-ajungem ca ei .

Anonymous said...

avem si noi de astea, una care-mi vine in minte acum e elena basescu

miclowan said...

mie-mi place ca vrobeste foarte convinsa, daca as putea vorbi asa, as face cariera

che said...

blonda e chiar perfecta. cine crede ca notele mari te ajuta in viata? eu cred ca profesorii din rom nu s atat de prosti ca aia din america, dar in viitor ii vor ajunge, tineri se vor ridica din randurile gloatei si atat. c parerea aveti despre profu asta de geogra: copii, fructele copacului de cauciuc sunt anvelopele,asa a demonstrat ca preda unor prosti, aia scriind fara sa gandeasca, profa mea de engleza laudandu se cu faptul ca le a predat alora. dc sa nu ... e important ca parintii sa se ocupe de educatia copiilor, scoala e o prostie. militez pt desfiintarea scolilor. scolile din romania scot idioti pe banda, dc sa ti pierzi 8 ore din zi la scoala fara sa inveti nimic? dc sa inveti ceea ce se preda, oricum uiti f mult, retii doar c te intereseaza, retii si fara sa inveti pt note/lucrari, dc sa inveti pt lucrari, n o sa tii minte oricum nimic dupa, fiecare ar trebui sa invete la ce i place si cam asta se intampla, unora nu le place nici un obiect, deci scoala este perfecta. la scoala mergi ca sa te relaxezi, cam mult 8 ore de relaxare, insa pentru diploma aia trebuie sa ne sacrificam.

Anonymous said...

=)))))) No comment.

alex said...

prosti suntem noi. ori o ducem mai bine decat americanii si nu stiam eu?