Friday, November 16, 2007

Alegeri europene

Plimbându-mă astăzi prin oraşul ploios am fost "acostat" de o doamnă care împărţea flyere pentru Partidul Iniţiativa Naţională.
Flyer-ul este foarte simpatic, cartonat, mai mic decât un calendar de buzunar şi are o fotografie cu Lavinia Şandru. (cei care au o slăbiciune pentru ea o pot purta în portofel, în ciuda prietenelor sau soţiilor).
Însă ceea ce m-a făcut pe mine să casc ochii mari, a fost o frază de informare de pe flyer, conform căreia... toţi candidaţii PIN au sub 40 de ani, studii superioare şi cunosc cel puţin 2 limbi străine.

Ooo, da...deci eu vorbesc 3 limbi străine...mai am puţin şi termin facultatea...deci sunt perfect pentru funcţia de parlamentar european.

Îmi dau seama cât de naiv am fost vara asta...nu ştiam că învăţ spaniolă pentru a intra în categoria candidaţilor ideali pentru Parlamentul European.

5 comments:

Lyna said...

:))) lasa naivitatea se trateaza :))

verde ursuz said...

nu suport nici macar ideea flyerelor-pe care se scrie despre oameni, aparent cu studii-impartite de oameni care poate nici macar nu au terminat liceul, dar incearca sa te convinga ca partidul X rules! (ma refer strict la ceea ce se intampla in ultima perioada, in general nu ma deranjeaza oamenii care impart flyere desi nu am primit niciodata macar ceva care sa ma intereseze/informeze... m-am distrat pe seama unora, e drept)

miclowan said...

antitrust, daca stai sa te gandesti dintr-un punct de vedere e pacat de copacii aia care se taie pentru flyere...ca din ce vad eu 80-90% din flyere se opresc in primul cos din calea primitorului

verde ursuz said...

E pacat de copacii aia din orice punct de vedere ai privi lucrurile, iar flyerele ajung in cos in cel mai fericit caz, de obicei oamenii nu au rabdare sa ajunga la primul cos... Cred ca au impresia ca daca le arunca pe jos vor astupa gropile din trotuar... :p

miclowan said...

:( mda cam asa e...