Saturday, November 17, 2007

Ciociolina & Alina Plugaru

Nu vă entuziasmaţi, nu e vorba de o producţie cinematografică de gen româno-italiannă.
E vorba de cu totul altceva. Se anunţă cu surle şi trâmbiţe (cum altfel?) că distinsa domnişoară Alina Plugaru este de puţin timp membru cu acte în regulă a Partidului Liberal-Democrat. Ne putenm bucura cu toţii că respectivul partid a găsit în timp optim inlocuitoare pentru doamna MM.
Iar mie nu-mi rămâne decât să sper că asemenea starletei italiene şi Alina Plugaru o să avanseze într-un an, cât alţii în zece şi la anul o să obţină un scaun în Parlamentul României. Nu rămâne decât să ne lăsăm ghidaţi de...ăăă...suflet...când votăm

5 comments:

UnCopilutz said...

În afară de faptul că-i starletă porno... Totuşi, măi, are doar 20 de ani! Ce partid, ce viaţă politică?!

verde ursuz said...

Nu vad de ce ar trebui sa votez niste straini, niste oameni carora nu le pasa de noi... Asa ca eu nu ii votez! Si chiar daca as sti ceva despre ei-de exemplu, ca sunt altruisti :p-tot nu i-as vota. Exista o boala care face ravagii printre cei care ajung in functii inalte... se numeste nepasarenesimtireegoismsnobism.

miclowan said...

:)) păi după o carieră de succes de doi ani de zile acum poate să se dedice trup şi suflet politicii, nu?
Cât despre faptul că ar fi străină...hmm...la o adică te uiţi la un film cu ea şi după o cunoşti mai bine decât pe anonimii de pe listele de parti, dar e adevărat e foarte posibil să nu-i pese de noi. probabil ar lupta pentru drepturile industriei din care provine(deşi poate până la anul o să avem uninominal)

Lyna said...

well .. azi alinutza declara ca e prietena buna cu ciocio :> ..

Anonymous said...

:)) da cred ca e un fel de sora mai mare care ii ghideaza pasii prin cariera