Sunday, November 11, 2007

Reclame

Întors aici, în casa bătrânească în care am făcut primii mei paşi, am intrat din nou în contact cu acea cutie, magică, de-i zice televizor.
Şi butonând frenetic telecomanda nu am putu să nu văd reclama care rulează pentru Măgura.
Presupun că e vorba de o petrecere în pijamale (nu pot să certific însă...căci aceasta este una din tainele fetelor) unde una dintre fete îl descrie pe bărbatul ideal.
Şi ceea ce rezultă din descriere e...un pămpălău...nu vreau să ajung până la proverbiala scenă de pe canapea şi mă opresc la una din primele cerinţe.
"Eu vreau un bărbat dur..."
Ok înţeleg, nevoia fetei de a se simţi protejată dar totuşi...cine l-a găsit pe actor...nu a băgat nimeni de seamă că omul ăla are dificultăţi în a ţine toporul în mână? Deci trebuiau să-l pună întâi să crape 3-4 metri cubi de lemne ca să se deprindă cu greul

6 comments:

Lyna said...

=))))) magura - prajitura prajiturelelor

Anonymous said...

Am vazut-o si eu pe-aia. Penibil baiatul ala, nevrotic si c-o stima de sine de tot cacatul, auzi, "ce ai?", "nimic!", "inseamna ca am eu ceva...". Sa-l ia dracu', ne face natia de rusine.

miclowan said...

eu nici nu cred ca ala e barbat, sigur e o femeie travestita...bine e drept ca in reclama e doar produsul unei imaginatii bolnave...prea multe dulciuri strica

Anonymous said...

Mie mi se pare una din cele mai bune reclame, dar, cum nu sunt la marketing, pot sa ma insel. Nu am putut sa nu remarc invidia din comentariile voastre: al tau si al puisorului. :) Adevarul e ca asa cum spune in reclama, asta cauta fetele, asa ca obisnuiti-va cu gandul.
P.S. Tipul din reclama arata super, nu as avea chiar nimic sa-i reprosez.(Parerea unei fete...)

miclowan said...

Adina, dar tu priveşti problema dintr-un punct de vedere feminin...dar continui să cred că un asemenea bărbat nu există

Anonymous said...

Amice miclowan, dar reclama ESTE facuta din punct de vedere al femeilor. Tocmai si asta este ideea