Sunday, November 25, 2007

Sa fii sau nu femeie

Nu, eu nu sunt femeie. Dar gândindu-mă la femei cred că ar trebui să aibă grijă unde anume se nasc.

Am citit în Ev Zilei de vineri că o tânără de 19 ani din Arabia Saudită a fost condamnată pentru imoralitate. Pedeapsa a constat în 90 de lovituri de bici în piaţa publică. După recurs pedeapsa a fost majorată la 200 de lovituri. Până aici nu am nimic de zis, că doar n-am să mă apuc eu să-i judec pentru modul tradiţional de organizare din ţara lor.

Cum s-a ajuns să fie condamnată? Păi interesant e că în urma unui proces de viol. Tânăra a fost violată de 7 bărbaţi, care au primit fiecare între 1 şi 5 ani de închisoare. În timpul procesului instana s-a autosesizat pentru faptul că tânăra a fost acostată dintr-o maşină, în care era cu un bărbat ce nu făcea parte din familia ei şi a condamnat-o şi pe ea.

21 comments:

Simona said...

:O!!! wtf!!!! bine k nu au decis sa o mai violeze odata!

Anonymous said...

Asa trebuie. Femeia trebuie tinuta sub papuc. Bataie si iar bataie. Ca te trezesti ca vii obosit de la serviciu si ea se imoralizeaza cu altii in loc sa-ti dea de mancare. :))

Anonymous said...

Deci asa: pe puisorul cufurit il asteapta o mama de bataie pentru afirmatia de mai sus si daca nu isi retrage cuvintele ma supar tare de tot pe el... :( Cat despre a fi femeie in spatiul musulman... e cam aiurea. Chiar le compatimesc pe cele ce traiesc acolo si sper sa ajung ziua in care vor fi eliberate, sau cel putin in care li se vor da mi multe drepturi...:(

miclowan said...

@Simona, ar fi putut face o reconstituire, nu?
@Andrei =))
@Tomata, sunt sigur că puişorul a glumit doar, şi cred că o să-şi ceară scuze

Simona said...

pt puisor:...TORTURATI FEMEIA, TINETI-O LA COLTZ, TRAUMATIZATI-O...dar cand sunteti mici si singuri si suparati tot la ea plangeti! ;) (fie k e mama, amica, iubita, sora) :D

Anonymous said...

Asadar si prin urmare, grecii fac comert pe mare iar conflictul trebuie inabusit in fasa. E deja al treilea loc in care repet faptul ca s-ar putea sa fi patit ca Badea care intr-o emisiune de-a lui a luat in ras ideea de “avion invizibil” si a inceput sa primeasca imediat sms-uri cum ca avionul invizibil e invizibil doar pe radar, ca la sol el se poate vedea. :)) Imi place exemplul asta. Si concluzia tot el o trage, "in emisiunea asta nu mai are voie nimeni sa glumeasca, prin urmare, gata cu glumele". :)) Deja doua reprezentante ale sexului frumos imi vor capul la picioare. :))

Anonymous said...

Mai fetelor, puisorul a glumit, nu-l cunoasteti asa de bine cum il cunosc eu ..... Clar! :)

Anonymous said...

Draga Puisorule...cred ca o sa fie mai mult de doua...asa ca pregateste`te...

Simona said...

eu una stiu ca a glumit si nu ii vreau capul k nu am ce face q el, vreau sa il vad suferind! vreau sa il vad violat d 7 barbati =))=))=))=)) :-j....GLUMESC!!! puisorule, pot sa folosesc si eu exemplul tau q avioanele!

miclowan said...

:)) se lasă cu bătăi şi eu am loc în primul rând

Anonymous said...

Eu zic sa ne organizam. Sa facem parte-n parte. Pe rand. Care-mi vrea capul (anonimule, get ready for the fight of the century!) sa se antreneze, ca nu ma las usor trantit. Hen-tai! :))

Anonymous said...

Recunoaste puisorule, nu e visul tau sa fii inconjurat de fete frumoase, sa sara pe tine, sa-ti sfasie hainele......? Acum e momentul propice, multumeste-i lui Gabi :))

Anonymous said...

Hardly wait...:D

Lyna said...

oh Jesus .. :| .

Anonymous said...

Ba da, Adina, e un vis de-al meu din copilarie. cred c-am s-o mai fac pe misoginul din cand in cand, poate mi se indeplineste. :D

Anonim, zi ora si locul. :P

Anonymous said...

C13...camera 38 :))

Cip said...

Bravo Miclowan ... esti mai tare ca pe vremuri... sper ca nu avem si aici vreo Adina. nu?

Simona said...

am dormit si uite ce-am ratat. floricele cine a luat?

miclowan said...

:)) eu am fost cu floricelele

Anonymous said...

ma, io l-am iertat... ;)

Anonymous said...

Adica ce vrei sa spui Cip? ....