Saturday, December 1, 2007

Mândria de a fi bucovinean (partea IV)

Sunt mândru de faptul că într-un restaurant aflat la 150 de metri de casa mea a fost inventată celebra ciorbă rădăuţeană.

1 comment:

Adina said...

Ciorba radauteana gasesti peste tot, la cantina UMF se serveste destul de des, dar nu este buna. Nu este buna nici la "Casa Vanatorului" .Am comandat odata si nu mi-a mai trebuit de atunci. Mi-a mai spus cineva ca a mancat ciorba radauteana la un alt restaurant si tot rea era. Zic ca nu sunt bune pentru ca eu compar gustul lor cu gustul ciorbei pe care am mancat-o la Adriana (care este tot din faimoasa Bucovina,pentru cei care nu o cunosc).Daca nu mancam la ea, as fi crezut ca ciorba radauteana e chiar rea. Dar asa, cred ca ar trebui schimbati bucatarii restaurantelor. Daca nu stiu sa o prepare asa cum trebuie, de ce o mai scriu in meniu?