Friday, December 21, 2007

OMG (sau ADM). Din ciclul "Debitate de un coleg într-un proiect de afaceri"

Ştiu că daca dau Ctrl + V o să-mi scad şi mai tare nivelul blog-ului, dar asta e...

„Vârsta este exprimată in anii impliniţi (de exemplu, o persoană care are vârsta de 24 ani şi 11 luni la 1 iulie, este cuprinsă la vârsta de 24 ani).”
„O maşină cu soferul la bord nu mai este un mit”
„Schimbarea domiciliului se inregistrează in cazul persoanelor pentru care organele de poliţie au inscris noul domiciliu in cartea de identitate şi in fişa de evidenţă a persoanei.”
„Datorită reliefului judeţului Iaşi, relief predominant de dealuri, economia este centrată pe agricultură. Industria există doar în oraşe.”
„Omul foloseşte mulţi combustibili: pentru încălzire, pentru obţinerea energiei necesare proceselor industriale sau pentru a arde propriile deşeuri”
„O maşină numai cu şoferul la bord nu este un mit. Rata medie de ocupare a unui autoturism este de 1.2 oameni transportaţi. Astfel, alegerea in majoritatea cazurilor este cea mai scumpă şi cea mai poluantă: mijlocul de transport individual. Drept consecinţă logică, consumul de energie folosit in transport este in continuă creştere: procentul anual fiind +4%, şi dublându-se anual.”
„Transportului este in creştere continuă din mai multe motive: distanţele intre serviciu şi casa se măresc, drumurile pentru plăcere sau shopping devin din ce in ce mai frecvente. Si se preferă din ce in ce mai mult utilizarea maşinii faţă de mersul pe jos sau bicicleta.”
„In mediul urban, 82 dintr-o sută de călătorii sunt efectuate cu maşina, 12 cu mijloace de transport public şi 6 cu bicicleta.”
„Evoluţia valorilor culturale este un fenomen care se produce in interiorul valorilor culturale de bază, in ciuda instabilităţii acestora. Mutaţiile produse aici, de-a lungul unor perioade mai mare de timp, influenţează comportamentul de consum şi de cumpărare.”

4 comments:

Lyna said...

=))) oh Doamne

che said...

tare colegu asta-l tau. ar trebui sa scrie o carte. nu-l jignesc sa-i zic sa scrie una d bancuri, alea-s scrise de idioti prea mari, sa scrie si el, amintiri din facultate, i-as cumpara-o... daca-ar fi gratis.

miclowan said...

mda, proiect de grup...am avut de refacut

Anonymous said...

Citatele astea ar putea fi integrate f usor in cartea "Fie-ne tranzitia usoara". :)