Tuesday, January 29, 2008

Ce mi-a plăcut în NY

Da, deşi per ansamblu am rămas dezamăgit de "ţara tuturor posibilităţilor" au fost acolo şi lucuri care m-au impresionat plăcut.

Cam netot din fire am reuşit să pierd avionul spre ţară şi am rămas singur pentru două zile în NY. Nu am să povestesc acum momentele alea interesante în care târam două valize prin Manhatan căuutându-mi culcuş pentru noaptea ce urma.

Cum am rezolvat problema nu mai contează. Important e că am rezolvat-o. Şi...În seara următoare mă plimbam prin centru metropolei cu mult mai puţin bagaj. Mi-a plăcut atunci mult să văd că în ţara mâncăilor erau cozi de 30-40 de metri la teatru. (cozile dădeau literalmente colţul)

9 comments:

Anonymous said...

Nu cred ca o sa iti para vreodata rau ca ti s-a intamplat sa pierzi avionul. Cine stie cand te mai intalnesti cu sansa asta. Mie mi se pare intr-un fel imposibil sa ajung acolo, poate si pentru ca sunt limitata in visare...

Anonymous said...

ma bucur ca ti-ai amintit de banca aia din parc de care iti spuneam

Lyna said...

:)) hehe eu stiu detaliile :>

Anonymous said...

Si mie mi se pare cam imposibil sa ajung pe acolo..cel putin pe termen scurt si mediu. :P Oricum daca voi merge undeva departe Africa de Sua va fi prima pe lista. :)

ina bixade said...

Da! Cele mai lungi cozi in New York sint cele de la oficiul postal:), teatru, cinema...si oh, McDonald's:) (pai se putea?:)

Carina said...

Ba eu o sa merg curand in NY. nu stiu cat de curand. Dar o sa merg. Azi sunt optimista :)

miclowan said...

Hellene, nu-mi pare rău
Olaf, am dormit într-un hostel
Lyna, da aşa e
Paula, la mine ar fi prima pe listă Irlanda
Ina Bixade, am pierdut ocazia să le văd pe cele de la Oficiul Poştal
Carina, foarte bine, de abia aştept să facem schimb de impresii

Anonymous said...

Desi nu am prea multe lucruri minunate de zis despre America, desi e ultima pe lista locurilor pe care mi-as dori sa le vizitez, am auzit (recunosc, doar am auzit, insa nu pot pune la indoiala sursele pentru ca e vorba de cumnatul meu, sora mea si un alt prieten bun care au fost pe acolo in diferite ocazii) ca si librariile sunt pline de tineri si ca se citeste cu patima in librarii si biblioteci, pe fotolii special amplasate sau pur si simplu pe jos, printre rafturi:)

puisorul cufurit said...

Hm... Am vaga impresie ca n-ai vazut cozile de la abonamentele la metrou. :)) Alea dau trei colturi si ies uneori si din statie.