Friday, January 4, 2008

De la capăt

Cred că mi s-a terminat pauza. Astfel după 2 săptămâni în care am încercat să mă delectez cu somn, odihnă şi beletristică (nu sunt mulţumit de cât am citit, deşi am început bine cu Elias Canetti, nu mi-au plăcut operele abordate ulterior, care mai mult ca sigur nu au fost din categoria capodoperelor lui Cărtărescu, Gorki sau Turgheniev) o iau de la capăt cu proiectele. Totuşi sunt relativ bine dispus şi nu cred că o să-mi afecteze moralul 2-3 proiecte de mică întindere, două lucrări şi nişte colocvii.
Aşa că sunt sigur că am să ajung teafăr în sesiune şi de abia atunci putem vorbi de odihnă serioasă.

5 comments:

Anonymous said...

Esti sigur? Am si eu o definitie mai speciala pt sesiune - un fel de vacanta doar ca mai mergi din cand in cand la facultate pt vreun examen. :) Dar oricat de frumos suna definitia nu ma incanta perioada ce vine...

miclowan said...

foarte sigur. dorm mai mult ca in timpul semestrului, studiul ma tine departe de monitorul lui Tache, deci e o perioada benefica :)

YukiAme said...

ah, sesiune,ce vremuri :)))))))))

alex said...

ce? incepe sesiunea? iar?

Anonymous said...

Ioai ce bine ca am terminat cu sesiunile si frica examenelor. :P Adica na, mai am si eu o doua-trei, dar trec nevazute. :) Astept perioada de dupa, sa ne scrii in voie si nestresat.