Thursday, January 31, 2008

Scuzele mele de rigoare

Mă văd obligat să-mi cer scuze pentru postul precedent. Am fost acuzat de superficialitate pentru el, dar ţin să menţionez că el nu era aşa de gol. De fapt astă noapte când l-am scris se întindea pe mai multe rânduri, dar...

Pe la 9 fără 20 când am fost trezit de un arsenal de ferestrae, ciocane şi bormaşini instinctiv primul lucru pe care l-am făcut a fost nu să înalţ spre tavan urări de bine ci să şterg ceea ce am scris.

Am şters pentru că mi-am dat seama că nu-mi place. Am şters pentru că eram oripilat de ceea ce scrisesem. Am şters pentru că...

Da, trec prin ceea ce aş putea denumi criză de identitate blogosefrică. Criza nu e cauzată de propunera lui moldovan. Nu ştiu de ce sau cum a fost provocată. Dar, de parcă nu ar fi suficient că nu ştiu exact cine e bloggerul miclowan trec şi printr-o gravă criză de inspiraţie.

3 comments:

YukiAme said...

o sa treaca si asta :):P

Lyna said...

:)) eu nu stiu cine sunt eu ca persoana si tu ma iei cu identitatea mea de bloggerita ... vai ... ceri multe de la viata sa stii , nu-i nimic daca n-o sa ajungi sa te cunosti vreodata there there >:D< .

Anonymous said...

asta e
cu unu mai putin