Sunday, December 16, 2007

:(( Îţi spun adio, dragă blogosferă

Cândva mi s-a reproşat că mă şmiorcăi pe blogul meu mai rău decât o babă de 80 de ani, totuşi ce mi-a spus ea ieri este peste puterile mele de înţelegere.

Şocat de cruditatea lumii fac acum singurul pas raţional.
Da, sunt decis să părăsesc blogosfera...:( Nu încercaţi să mă opriţi.
Am trăit luni întregi cu impresia că blogosfera e preferabilă alternativei pe care mi-o oferea lumea reală, dar se pare că m-am înselat.
Dar cum eu în lumea reală nu mă simt pregătit să mă întorc...am hotărât să-mi creez un univers paralel, doar al meu (am să fiu mai tare ca cei care îşi fac blog şi-l ţin ascuns de absolut toată lumea)cu prieteni imaginari (pe unii doar îi reactivez)...cu Nică...

7 comments:

Carina said...

Is this a joke?

bloo said...

deaaaah cum sa te retragi? :|

Hellene, tomata cu scufiţă said...

Eu cred ca exagerezi si sper sa fie o gluma. Ti-am cerut scuze la mine pe blog, iti cer si la tine, ca sa fiu sigura ca vezi. Chiar nu stiam ca bucovinenii se simt jigniti daca li se spune ca sunt moldoveni. Am inteles ca va deranjeaza, n-o sa se mai repete. Eu sunt pe jumatate moldoveanca si sunt mandra de asta. Iar daca nu poti depasi momentul, nu stiu cum sa te fac sa intelegi ca n-a fost cu intentie.

Lyna said...

should i start wearing black ? =((

puisorul cufurit said...

Auzi, Gabi, io zic ca fuga nu-i o solutie. Trebuie sa luptam, sa punem mana pe coasa si sa taiem in carne vie. Sa dam cu copita!!!

Angela Gathe said...

Magaroiule, tradare, tradare, de 3 ori tradare... Apai da-ti cu capu de perete si dupa aia mai scrie un post... oare tot cu ideea asta o sa ramai?? daca da... esti un idiot >:P

Anonymous said...

OMG =))