Sunday, December 9, 2007

Măgar nu te naşti, măgar devii...

Aceasta e cerebrala observaţie făcută acum câteva săptămâni de unul dintre măgăroi. Şi s-a dovedit plină de veridicitate, căci deja putem vorbi de o înmulţire a celor care poartă acest statut.

Deci, da dragi cititori...şi voi puteţi deveni măgăruşi...

Dap, în acest week-end în municipiul care e şi capitala ţării a avut loc prima conferinţă a măgarilor bloggeri. Ce s-a întâmplat pe acolo este povestit şi pe blogul Simonei şi pe cel al lui Andrei. Nu am să mai reiau unele detalii, căci nu mă simt în stare să spun lucrurilor pe nume mai bine decât ei.

Oricum trebuie să depun mărturie că într-un sălaş cultural (Fire?) de-a lungul unei conferinţe ce a avut loc sub sacrul semn al copituţei s-au trasat noi direcţii ale mişcării culturale măgăreşti.

De asemenea s-a hotărât organizarea de manifestări măgăreşti şi în alte oraşe ale ţării, pentru a le permite tuturor fanilor să intre în contact cu izul cultural măgăresc.

În cadrul aceleiaşi manifestări blogăreşti s-au purtat convorbiri şi cu alţi talentaţi reprezentanţi ai blogosferei, în speţă Alexandra şi Andrei. (e vorba de un alt Andrei, sunt mai mulţi în blogosferă)


7 comments:

Simona said...

vrei sa fii magarul meu?

miclowan said...

daaaaaaaaaaa :))

Simona said...

>:D<

puisorul cufurit said...

Deci clar. cand spuneam ca mi-am pierdut magaroiul, aveam dreptate... :( Daca o sa ma gasiti mort si cu venele taiate, sa stiti de unde mi se trage... Simona e vinovata pentru tot... Si-a bagat coada...

miclowan said...

:))

Hellene, tomata cu scufiţă said...

Adica stati. Fill me in. Cine cu cine si de ce? ;)) Felicitari pentru ce faceti cu blogul magaresc. Multa bafta. :)

miclowan said...

multumesc :)