Tuesday, December 4, 2007

Nu am timp

Eu unul aş mai avea de răspuns la vreo două lepşe, şi aş vrea şă tratez şi vreo două subiecte mai ample, dar...

Oameni de omenie, cum sunt, cei care îmi ghidează studiile au avut grijă să-mi ofere în cele 4-5 săptămâni înainte de vacanţă posibilitatea de a-mi ocupa tot timpul cu proiecte şi prezentări.
Şi nu zic că nu e frumos să faci proiecte non-stop, dar parcă...

Şi m-am săturat:

-să fiu treaz dimineaţa când apare articolul Tomatei

-să dau noaptea stingerea în blogosferă (uneori rămâne lumină la Simona)

-să nu am timp să citesc

-să nu am timp să-mi fac cumpărăturile

-să nu am timp să gândesc

-să mă gândesc la viaţa socială ca la o amintire

-să fiu blocat în Iaşi

-să nu am timp să merg la teatru

-să merg adormit la facultate

-să stau în faţa unui calculator mai mult ca un programator

-să mănânc pe fugă

-să nu-mi pot savura cafeaua

-şi tot aşa

Problema nu constă neapărat în faptul că sunt sufocat de proiecte, e mai mult ceva ce drivă din asta. Pentru fiecare proiect/prezentare te mobilizezi psihic/fizic şi după normal ar trebui să te poţi odihni (că şi animalele se odihnesc duminică)...Dar pe naiba, vine altul, şi altul...Iar eu probabil în săptămâna Crăciunului am să dorm neîntors.

Aştept cu nerăbdare ultima săptămână dinainte de vacanţă, când mulţi o să o taie acasă, şi eu...o să am...4 proiecte, 2 lucrări şi 2 prezentări.

6 comments:

bloo said...

Si eu sunt intr-o perioada asemanatoare, totusi nu asa de exagerata :P eh, ce sa-i faci, mai otzara si vine seiuneeeea :|

bloo said...

ha - nu iti mai moderezi comentariile :D:D

Hellene, tomata cu scufiţă said...

Mai, Miclowan, iti multumesc de onoare, dar articolele raman acolo pana seara, pana a doua zi, pentru totdeauna. :) Si oricand ai face comment, tot iti raspund. :)

Simona said...

well...i feel u man! >:D< hang on in there!!! stiu k poti! am incredere in tine! :))

Anonymous said...

Esti blocat in iasi?
Mai ai asa de putina libertate:) Acusi termini facultatea si ai sa pleci simtindu-te eliberat din Iasi... unde? in alt oras mai mult sau mai putin provincial, mai mult sau mai putin aglomerat, zbuciumat, nebunatic, cuminte, mohorit sau vesel ca sa te arunci in rutina unui job unde va trebui sa lucrezi zece ore chinuitoare pe zi, poate si simbata, uneori si duminica... vei ajunge acasa obosit, dornic sa dormi sau sa bei o bere si peste citva timp iti vei da seama ca... uite... nu mai e timp de citit, plimbat, viata sociala...
Mai bine fa o pauza de poriecte si du-te sa te plimbi putin pe copou; sau fa ceva neasteptat de frumos... picteaza ceva. Si ce daca n-ai talent?:)
Cind se face in sufletul tau intuneric si ploua putin si te simti asa, cam cum te-ai simti intr-o padure, toamna, cu ploaie si vinul care bate printre crengi, noaptea, atunci opreste-te putin, respira si acorda-ti o pauza de simtit bine... viata e, totusi, asa de frumoasa!!!:))

Flymentor said...

Ce n-as mai da pe zilele ale de proiecte, lucrari si de spus ca deabia astept sa scap odata de cursuri.