Wednesday, September 5, 2007

Totul are un scop


În imaginea de mai sus poate fi observată în afară de mâna mea chinuită de salahor și ceva cunoscut în popor drept o nucă.
Trebuie să atrag însă atenția că nu este vorba de o nucă de rând, ci este o nucă mexicană pe care mi-a înmânat-o amicul meu Javier.
(Se pare că Mexicul se diferențiază prin cel puțin două lucruri de România: 1. Femeile de acolo îmi apreciază fizicul; 2. Nucile se coc mult mai repede)

Ieri nu am fost în stare să mă lamentez pe blog (a fost zi de pauză), dar simțind nevoia să-mi vărs amarul cu privire la țara asta am făcut-o în particular.
Victima a fost o prietenă din spațiul virtual...care după ce mi-a ascultat cu o răbdare herculiană plângerile (comparate de o rubedenie cu cele ale unei distinse doamne de 80 de ani...nu știu dacă s-a exprimat chiar așa) mi-a zis ceva care mi-a deschis ochii...citez cu aproximație, forțându-mi memoria (și fără să cer aprobarea ei prealabilă)...

”Dacă nu ai fi mers în State nu ai fi avut niciodată o nucă din Mexic”

P.S. Nu vreau să mai zic nimic de faptul că am o ghindă din America

1 comment:

Lyna said...

:)) ok ma simt .. :))) .. ;;) .. si sa stii ca am si mai multa rabdare :)) .. da' tu nu m-ai frecat deloc la icre :)) .. si da nuca ta din mexic e shmechera :)) .