Saturday, October 20, 2007

În căutarea femeii ideale...

Oh, da...de câteva zile mă încearcă o senzaţie de fericire. E ciudat, căci nu m-am mai simţit aşa de bine de 3-4 luni.
Sincer să fiu nu reuşesc să-mi dau seama ce anume a provocat această schimbare, şi probabil că totul a fost declanşat de o ceva suferit la nivel inconştient.
Cine ştie...poate că am trecut peste unele probleme de natură sentimenntală sau poate că pur şi simplu am deschis ochii şi am văzut ceea ce era evident viaţa e frumoasă.

Aşa că astăzi cu o atitudine pozitivă în suflet (dap, astăzi nu am să mă plâng de absolut nimic) am să perorez pe marginea unui subiect oarecare, femeile.

Nu am să vorbesc totuşi în maniera uşor misogină pe care am fost acuzat că o abordez în public, ci am să fiu de o sinceritate debordantă.
Privind, în trecutul meu tulbure, la unele împliniri şi eşecuri sentimentale constat ceva interesant, mereu fluturii din stomacul meu au luat-o razna din cauza unor persoane extrem de diferite de mine. (sper că nu este nevoie să specific că de sex opus)
Şi diferenţele au fost de tot felul: modul de a gândi, stilul de viaţă, ambiţiile care ne motivau pe fiecare, dorinţele, gusturile, tabieturile, şi tot aşa...
Eu unul sunt convins că într-o oarecare măsură fiecare relaţie de succes îşi are crucile şi Dumnezeii ei, dar totuşi nu pot să nu mă întreb dacă eşecurile mele relative nu au fost determinate de descoperirea mea (de către ele), de felul meu de a fi (revoltător nu?).

Fie vorba între noi eu unul nu intenţionez să mă schimb pentru nici o tânără (sau vârstnică) domnişoară...aşa că-mi rămân destul de puţine soluţii.
Una dintre aceste soluţii, care mi s-a părut ceva mai pertinentă, este următoarea, m-am hotărât să dau şi eu, ca tot omul un anunţ în spaţiul virtual pentru a găsi femeia ideală.

Locul pe care l-am ales este desigur propriul meu blog (ironic, nu? caut să dau de femeia ideală pe un blog fără trafic semnificativ...rog cititorii mei să nu se impacienteze, le sunt recunoscător pentru faptul că-şi pierd timpul liber şi nervii pentru a-mi citi din aberaţii)

(Postul va continua după îmbăierea bloggerului)

Prima mea tentaţie a fost să scriu ceva de genul "Tânăr domn, cu o situaţie materială satisfăcătoare, dar şi cu alte nenumărate posibilităţi de afirmare, caut să cunosc domnişoară tânără, frumoasă, deşteaptă, şi cu multiple posibilităţi financiare...rog seriozitate"...dar mi-am dat seama că foarte posibil nu aş face decât să cad în vechea greşeală, căci textul prezentat mai sus s-ar putea să ofere o imagine uşor alterată a bloggerului de faţă.

Aşa că m-am văzut nevoit să revizuiesc mesajul pe care am vrut să-l transmit. Uşoare modificări au apărut atât în ceea ce priveşte persoana mea cât şi a domnişoarei luate în vizor.

Astfel în ceea ce-l priveşte pe tânărul domn, ţin să specfic următoarele
- e un coate goale;
- are o viziune boemă asupra vieţii; (deci nu e orientat spre carieră)
- e în definitiv un visător;
- posibilităţile de realizare sunt oarecum iluzorii;
- pierde prea mult timp citind;
- pierde prea mult cu Tatiana lui; (chitara)
- nu are un regim de viaţă sănătos;
- este departe de a fi un clubber;
- îi place să meargă la teatru;
- îi plac o serie de localuri, pe care cei din high-class nici măcar nu s-ar gândi să le frecventeze;
- pasionat de munte, este gata oricând să-şi ia rucsacul jerpelit în spate să plece în expediţii;

Totuşi acest tânăr, atât de atrăgător prin felul lui non conformist de a fi (poate exagerez puţin) are şi el anumite pretenţii:
- fata să fie contrar Şuturilor tapinariste frumoasă şi deşteaptă (sau măcar deşteaptă);
- fata să-l accepte pe individ cu toate tabieturile lui;
- fata să nu încerce să-l schimbe...căci devine irascibil;
- dacă îi place literatura şi teatrul e de asemenea bine;

2 comments:

Lyna said...

"imbaierea blogger-ului " ? :)) . don't stop :| .. eu vreau sa-ti citesc "aberatiile" ..

Anonymous said...

Hm. Poate te trezesti sunat de cate pitipoance intr-o buna zi, in urma articolului meu de la matrimoniale. :))